Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm

Auto wrappen Groningen

Een auto wrappen in Groningen? Dat kan bij Diezelsigning, op slechts 15 minuten rijden van de stad. Onze ervaren medewerkers werken met de hoogste kwaliteit folie, waardoor u kunt rekenen op een perfect eindresultaat.

Particulieren kiezen doorgaans voor een car wrap om de auto van kleur te laten veranderen. Maar ook voor bedrijven is een car wrap in Groningen interessant, omdat het een perfecte manier is om reclame op een voertuig te plaatsen.

Vraag nu een offerte aan en laat uw auto wrappen nabij Groningen Airport Eelde, waar ons bedrijf gevestigd is. Het uitvoeren van een carwrap op locatie is in overleg mogelijk.

Car wrapping voor bedrijven en particulieren

Auto wrappen Groningen
Car wrap Groningen

Auto wrappen Groningen: waarom naar Diezelsigning gaan?

Een auto wrappen in Groningen kan bij meerdere bedrijven. Onze werkplaats ligt weliswaar iets buiten de stad, maar we zijn perfect bereikbaar via de A28. Ook vanuit heel Drenthe en Friesland bent u snel bij onze locatie. Soms wrappen wij voertuigen op locatie, maar het is van de omstandigheden afhankelijk of dit mogelijk is. Neem hiervoor gerust contact op.

Waarom u juist naar Diezelsigning gaat voor een car wrap?

  • Carwrapping door ervaren specialisten
  • Creatieve designers
  • Gebruik van hoge kwaliteit folie
  • Car wrap werkplaats snel bereikbaar vanuit Groningen

Bij carwrapping wordt de complete auto voorzien van folie, om het voertuig een nieuwe look te geven. Onze ervaren specialisten weten als geen ander hoe ze dit perfect moeten uitvoeren.

Wij onderscheiden ons niet alleen door puur vakwerk te leveren, want we werken ook met de beste kwaliteit folie. En we hebben de beste designers in huis, die in overleg met u een ontwerp maken. Uiteraard kunt u ook zelf een ontwerp aandragen.

Carwrapping voor bedrijven en particulieren

Carwrapping is een geweldige manier om reclame aan te brengen op een auto. Een auto wrappen in Groningen wordt dan een vaak gedaan voor commerciële doeleinden. Tegelijk zijn er veel particulieren die hun auto tijdelijk een andere kleur willen geven.

Een auto compleet laten overspuiten kan natuurlijk ook, maar dat is veel duurder en er is geen weg meer terug. Het folie dat we gebruiken bij een car wrap kunt u elk moment weer verwijderen. Dat is bijvoorbeeld erg handig als u een tijdelijke actie promoot op uw voertuig. Een bijkomend voordeel is dat het folie de laklaag beschermt tegen krasjes.

Car wrap Groningen: wat zijn de kosten?

Een auto wrappen in Groningen, dat doen wij voor scherpe tarieven. Het blijft echter puur maatwerk, waardoor we moeilijk direct kunnen zeggen wat de kosten voor u zijn.

De uiteindelijke prijs zal onder meer afhangen van het type auto. Naast personenauto’s kunt u ook een bestelbus, vrachtwagen of ander voertuig langsbrengen om te laten wrappen.

Ook de moeilijkheidsgraad van het ontwerp kan invloed hebben op de prijs. Benieuwd naar de kosten voor uw car wrap? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Auto wrappen Groningen: neem contact op

Of u nu de auto een nieuwe kleur wil geven of reclame op een voertuig wil plaatsen, carwrapping in Groningen is het juiste middel. Zeker als u kiest voor Diezelsigning, want wij zorgen voor een perfect eindresultaat.

Heeft u vragen, bijvoorbeeld over onze werkwijze of prijzen? Neem gerust contact op, we denken graag met u mee. Stuur een bericht of bel ons even tijdens openingstijden als u vragen heeft over een auto wrappen in Groningen!

Offerte autoreclame

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Call Now Button