Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm

Auto belettering

Denkt u aan auto belettering? Het is een effectieve manier om reclame te maken, want dagelijks passeert de auto talloze weggebruikers. Wij kunnen uw personenauto voorzien van professionele bestickering. Naast eenvoudig beletteren is een auto wrappen ook mogelijk. Hierbij wordt het voertuig volledig bestickerd. Het uitvoeren van de werkzaamheden kan zowel in onze werkplaats als op uw locatie.

De stickers hebben een lange levensduur, waardoor het een slimme investering is. Bel of mail ons als u vragen heeft. Of vraag direct een offerte aan voor auto belettering bij Diezelsigning!

Positieve bijdrage aan naamsbekendheid

Auto belettering
Auto belettering voorzijde
Century Autogroep auto belettering
Auto belettering achterzijde
Century Autogroep belettering achterzijde

Hoogwaardige auto belettering dankzij ervaren specialisten​

Diezelsigning beschikt over ervaren specialisten, waardoor u op het gebied van auto belettering kunt rekenen op een professioneel resultaat. Dat is belangrijk, want de auto bestickering maakt uw bedrijf of instelling jarenlang zichtbaar op de openbare weg. Met een beletterde auto kunt u gewoon door de wasstraat, en indien gewenst zijn de stickers ook snel weer te verwijderen.

Wanneer u auto’s heeft rondrijden namens het bedrijf, kunt u gerust zeggen dat het een gemiste kans is wanneer u de wagen niet voorziet van autoreclame. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een vrachtwagen beletteren en een bestelbus bestickeren.

Een auto wrappen of beletteren: het ontwerp

De complexiteit verschilt bij autoreclame per opdracht die wij krijgen. Simpele autobelettering wordt afgewisseld met complexe klussen, waarbij complete voertuigen omgetoverd worden met fullcolour stickers. Men spreekt dan ook wel van een car wrap. Hierbij zorgen we ervoor dat afbeeldingen glashelder zichtbaar zijn, uiteraard met een hoog detailniveau. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken is bijna alles mogelijk op het gebied van reclame op de auto.

Vanaf prijzen auto belettering

Scherpe tarieven bij Diezelsigning
v.a. € 250
  • Standaard belettering vanaf €250 (Bijvoorbeeld logo's en contactgegevens)
  • Medium belettering vanaf €375 (Bijvoorbeeld logo's, contactgegevens en extra bestickering)
  • Premium belettering vanaf €500 (Uitgebreide bestickering van het voertuig)
  • Personenauto wrappen vanaf €1180 (Volledige bestickering)

Snelle service voor belettering van uw personenauto

U heeft niet voor niets één of meerdere personenauto’s in uw bedrijf. Ze moeten doorlopend bruikbaar zijn. Wij begrijpen dat, en bieden dan ook een snelle service. Onze professionals regelen de auto belettering razendsnel, zodat het voertuig snel weer de weg op kan. En dat in een stralend en gloednieuw jasje!

De werkplaats van Diezelsigning zit in Eelde, vlakbij Groningen Airport Eelde. Wij zijn snel bereikbaar vanuit onder meer Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. In overleg is het ook mogelijk om autobelettering op uw locatie aan te brengen.

Kraakheldere autobelettering of autobestickering

Onze designers gaan graag aan de slag met uw personenauto. Alles is mogelijk; van een simpel logo op de zijkant tot een complete make-over. Een full-colour bestickering op de auto valt natuurlijk het meest op. Diezelsigning neemt doorgaans ook het ontwerp voor zijn rekening, vanzelfsprekend met inachtneming van uw huisstijl. Maar we bieden ook de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren.

Wilt u weten wat we kunnen doen voor het wagenpark van uw bedrijf? We geven u graag uitgebreide informatie over stickers op de auto. Bel naar  050 309 3034 of mail naar info@diezelsigning.nl wanneer u vragen heeft over auto belettering. We denken graag met u mee!

Vraag nu een offerte voor auto belettering aan

Het bestickeren van een personenauto is commercieel gezien een slimme zet. Belettering op de auto kan geleverd worden in meerdere soorten en maten, afhankelijk van uw wensen. Benieuwd naar de prijzen? U kunt bij ons een offerte aanvragen, zodat wij snel duidelijkheid kunnen geven over de kosten van uw auto belettering.

Offerte autoreclame

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Call Now Button