Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm

Beletteren vrachtwagen

Het beletteren van een vrachtwagen kunt u het best laten uitvoeren door een ervaren specialist. Diezelsigning is zo’n bedrijf, dat uw vrachtwagen(s) op deskundige wijze voorziet van een gedetailleerde bestickering. Uiteraard met uw huisstijl als uitgangspunt.

Het bestickeren, wrappen of beletteren van een vrachtwagen is vanuit marketingoogpunt bijzonder slim, omdat u na een eenmalige investering langdurig reclame maakt in het zicht van talloze weggebruikers. 

In onze compleet uitgeruste werkplaats kunnen we uw vrachtauto het best behandelen, maar belettering op locatie is ook mogelijk in overleg. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor vrachtwagen belettering!

Slimme investering

beletteren vrachtwagen

Beletteren vrachtwagen: de voordelen

Wanneer een vrachtauto dagelijks de weg op gaat, is het een ideaal object om te voorzien van reclame. Dankzij de hoogte valt een vrachtwagen ook nog eens extra op. Wanneer u deze voertuigen laat rijden voor uw bedrijf, is het beletteren op de vrachtwagen eigenlijk onmisbaar. 

Elke dag weer zien duizenden mensen de reclame belettering voorbij rijden. Ideaal toch? Daarbij bieden de grote afmetingen ook nog eens uitgebreide mogelijkheden om een boodschap naar wens te tonen. Het is zonde om een vrachtwagen blanco rond te laten rijden. 

Bestickeren en beletteren is een vorm van marketing die zeker op lange termijn eigenlijk heel voordelig is. Je zichtbaarheid groeit, zonder dat je hoeft te investeren in dure campagnes.

Indien u ook andere voertuigen bezit, kunnen we deze ook voorzien van autoreclame bestickering. Kijk hier voor auto belettering, of laat een bestelbus bestickeren. Ook een bestelwagen bestickeren is mogelijk.

Vanaf prijzen beletteren vrachtwagen

Scherpe tarieven bij Diezelsigning
v.a. € 600
  • Standaard betetteren vanaf €600 (Bijvoorbeeld contactgegevens en logo's)
  • Medium beletteren vanaf €900 (Naast logo's en contactgegevens nog extra bestickering)
  • Premium beletteren vanaf €1250 (Uitgebreide bestickering van de een vrachtwagen)
  • Vrachtwagen wrappen vanaf €2850 (Volledige bestickering)

Vrachtwagen bestickeren of wrappen

Beletteren van de vrachtwagen kan op talloze manieren. Belettering met de bedrijfsnaam is een eenvoudige, voordelig optie. Maar full-colour bestickering met een prachtig ontwerp is ook mogelijk, desnoods over de gehele trailer van de vrachtauto. Dit noemt men ook wel een vrachtwagen wrappen. Diezelsigning maakt graag een passend ontwerp voor de vrachtwagen bestickering, waarbij we uiteraard uw huisstijl als basis gebruiken. 

We zien ook regelmatig dat bedrijven zelf een ontwerp voor de reclame bestickering aanleveren, dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. Neem direct contact op als u hierover vragen hebt. Bel naar 050 309 3034 of stuur een bericht naar info@diezelsigning.nl.

Snelle en vakkundige belettering door Diezelsigning

We begrijpen dat uw vrachtwagens de werkpaarden van het bedrijf zijn. Het liefst zijn ze altijd volgeladen onderweg. Daarom doen wij het beletteren van vrachtwagens niet alleen vakkundig, maar ook snel. We voeren de klus uit in onze werkplaats, of op locatie indien mogelijk. 

De bestickering heeft een lange levensduur, waardoor uw vrachtauto jarenlang als rijdend reclamebord kan functioneren. En dat terwijl u slechts eenmalig hoeft te investeren!

Vrijblijvende offerte voor het beletteren van de vrachtwagen

Enthousiast over de voordelen van vrachtwagen bestickering? Wij helpen u graag. Schroom niet om contact op te nemen met alle vragen die u heeft. 

Benieuwd wat het bestickeren van uw wagenpark kost? U kunt geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor het bestickeren van een vrachtwagen! We geven het voertuig een snelle make-over, zodat het direct de weg weer op kan in een nieuw jasje. Hoe dan ook, het beletteren van de vrachtwagen is altijd een goed idee!

Offerte autoreclame

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Call Now Button