Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm
onze werkwijze

Professioneel beletteren van uw vrachtwagen

Diezelsigning is een ervaren specialist wat betreft het beletteren van vrachtwagens. Zowel de trekker als eventuele oplegger kunnen we voorzien van een gedetailleerde bestickering, met als uitgangspunt uiteraard uw huisstijl. Het bestickeren en beletteren van een vrachtwagen is vanuit marketingoogpunt bijzonder slim, omdat u na een eenmalige investering reclame maakt voor talloze weggebruikers. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor vrachtwagen belettering!

beletteren vrachtwagen
beleterren vrachtwagen afbeelding 2

Offerte aanvragen

GET STARTED

Bedankt, we nemen spoedig contact met u op

Vrachtauto

Kies het gewenste soort belettering.

Basis
Kiezen
Medium
Kiezen
Premium
Kiezen
Custom
Kiezen

U moet een item selecteren om door te gaan

VOLGENDE STAP

Geschatte kosten

Upload een afbeelding van de auto'(s) en eventueel het ontwerp.

Summary

OmschrijvingAantal stuksQuantityPrijs
Korting :
Totaal :

Versturen

Beletteren vrachtwagen: de voordelen

Wanneer een vrachtauto dagelijks de weg op gaat, is het een ideaal object om te voorzien van reclame. Dankzij de hoogte valt een vrachtwagen ook nog eens extra op. Wanneer je deze voertuigen laat rijden voor uw bedrijf, is het beletteren op de vrachtwagen eigenlijk onmisbaar. 

Elke dag weer zien duizenden mensen de reclame belettering voorbij rijden. Ideaal toch? Daarbij bieden de grote afmetingen ook nog eens uitgebreide mogelijkheden om een boodschap naar wens te tonen. Indien u ook andere voertuigen bezit, kunnen we deze ook voorzien van autoreclame bestickering. Kijk hier voor auto belettering, of laat een bestelbus bestickeren. Ook een bestelwagen bestickeren is mogelijk.

Vrachtwagen bestickeren met een uitgekiend ontwerp

Beletteren van de vrachtwagen kan op talloze manieren. Belettering met de bedrijfsnaam is een eenvoudige, voordelig optie. Maar full-colour bestickering met een prachtig ontwerp is ook mogelijk, desnoods over de gehele trailer van de vrachtauto. Diezelsigning maakt graag een passend ontwerp voor de vrachtwagen bestickering, waarbij we uiteraard uw huisstijl als basis gebruiken. 

We zien ook regelmatig dat bedrijven zelf een ontwerp voor de reclame bestickering aanleveren, dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. Neem direct contact op als je hierover vragen hebt. Bel of stuur een mail!

Snelle en vakkundige belettering door Diezelsigning

We begrijpen dat uw vrachtwagens de werkpaarden van het bedrijf zijn. Het liefst zijn ze altijd volgeladen onderweg. Daarom doen wij het beletteren van vrachtwagens niet alleen vakkundig, maar ook snel. We voeren de klus uit in onze werkplaats, of op locatie indien mogelijk. De bestickering heeft een lange levensduur, waardoor uw vrachtauto jarenlang als rijdend reclamebord kan functioneren. En dat terwijl u slechts eenmalig hoeft te investeren!

Vrijblijvende offerte voor het beletteren van de vrachtwagen

Enthousiast over de voordelen van vrachtwagen bestickering? Wij helpen u graag. Schroom niet om contact op te nemen met alle vragen die u heeft. Benieuwd wat het bestickeren van uw wagenpark kost? U kunt geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor het beletteren van een vrachtwagen! We geven het voertuig een snelle make-over, zodat het direct de weg weer op kan in een nieuw jasje.