Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm
Energiezuinig en opvallend

De voordelen van LED reclame

LED reclame of LED signing wordt tegenwoordig vaak uitgekozen vanwege verschillende voordelen. LED verlichting is namelijk niet alleen energiezuinig, het heeft ook een lange levensduur. Daarnaast is het mogelijk om met LED reclames in talloze vormen en afmetingen te maken. Diezelsigning kan uw LED lichtreclame ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden.

laag1
laag 2
Lichtreclame voor uw bedrijf

Offerte aanvragen

Vraag hieronder een prijsopgave op voor bijvoorbeeld, verlichte letters, lichtbakken, reclameborden, reclamezuilen en meer.

LED reclame met het oog op de toekomst

Al jaren is LED reclame in opkomst. Met name omdat het een stuk minder energie verbruikt ten opzichte van oudere technieken. Dat is goed voor de portemonnee voor jou als ondernemer, maar ook gunstiger voor het milieu. Ideaal in een tijd waarin maatschappelijk verantwoord ondernemen van groot belang is!

Met het kiezen voor LED lichtreclame maakt u niet alleen een duurzame keuze, het is ook een slimme investering. LED lampen gaan namelijk bijzonder lang mee.

Talloze mogelijkheden met LED signing

Op het gebied van lichtreclame zijn er natuurlijk meerdere opties. Zo leveren en monteren wij ook Neon reclame op maat. Ook is het in sommige situaties voldoende om onverlichte gevelreclames of een reclamezuil te gebruiken. We adviseren u graag, want de eindeloze mogelijkheden maken het soms moeilijk om keuzes te maken. Wat betreft LED reclame valt de keuze meestal op LED lichtbakken of LED letters.

LED letters

Op het gebied van LED signing zijn LED letters natuurlijk bijzonder opvallend. Dag en nacht maakt u op stijlvolle wijze reclame voor uw bedrijf of instelling. Zeker wanneer de letters op een prominente plek hangen, bijvoorbeeld aan de straatzijde aan uw gevel. Wij maken LED doosletters volledig op maat, zodat ze voldoen aan uw eisen.

LED lichtbak

Een LED lichtbak is een alternatief voor LED letters. Er zijn diverse redenen te bedenken die het gebruik van lichtbakken ten opzichte van letters logischer maken. Het komt natuurlijk ook voor dat beide elementen gecombineerd worden. Ook hier geldt weer dat we deze vorm van lichtreclame volledig op.

Ontwerp en montage van LED reclame

Wanneer u kiest voor LED reclame, kunnen wij u volledig ontzorgen. We maken een ontwerp, uiteraard op basis van uw wensen. Daarbij is uw huisstijl uiteraard het uitgangspunt. Het houdt niet op bij ontwerpen, want we verzorgen ook de montage van de LED signing. En daarbij vergeten we uiteraard niet om de benodigde vergunningen te regelen!

Hoewel we gevestigd zijn in Eelde, vlakbij Groningen Airport Eelde, hebben we ook servicepunten in het midden en zuiden van Nederland. Daardoor kunnen we heel Nederland voorzien van topkwaliteit LED lichtreclames.

Lichtreclame van LED: service en onderhoud

Diezelsigning maakt gebruik van vakbekwame technici. Zij zorgen niet alleen voor een vakkundige installatie van LED lichtreclame, maar verzorgen ook service en onderhoud. Het staat namelijk allerminst fraai, wanneer een LED reclame (deels) niet functioneert. Onze monteurs zorgen ervoor dat storingen snel verholpen worden.

Preventief onderhoud helpt natuurlijk om eventuele problemen met LED signing voor te zijn. Wij bieden hiervoor speciale trajecten, waarbij zowel reparaties als periodiek onderhoud zijn inbegrepen.

Vraag een offerte aan voor LED reclame

Benieuwd naar de kosten van uw LED lichtreclame? Natuurlijk is dit volledig maatwerk. We kunnen dus bepalen wat de kosten zijn, wanneer we zicht hebben op uw wensen. U kunt hier direct een offerte aanvragen. Ook is het mogelijk om ons een mail te sturen, of telefonisch contact op te nemen.

We helpen u graag met het ontwerpen en monteren van uw LED signing. Daarbij kunt u rekenen op hoge kwaliteit, fraai design en perfecte service. Neem nu contact op voor uw LED reclame!

Call Now Button