Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm

Autoreclame

Autoreclame is een efficiënte manier om de zichtbaarheid van uw bedrijf te verhogen. Elke week passeert een bestickerde auto namelijk talloze weggebruikers. Diezelsigning kan diverse soorten voertuigen voorzien van stickers. 

Zowel het ontwerp als het bestickeren van de auto kunnen we voor onze rekening nemen. Normaal doen we dit in onze werkplaats, maar in overleg kunnen we ook bij u langskomen. We zorgen voor een professioneel resultaat, waardoor het voertuig met autoreclame een uithangbord voor uw onderneming wordt.

Autoreclame
Autoreclame laten aanbrengen
Voorbeeld: Volkswagen ID.3 voorzijde
Professionele autoreclame
Voorbeeld: Volkswagen ID.3 achterzijde

Autoreclame voor diverse voertuigen

Uiteraard kan Diezelsigning personenauto’s voorzien van belettering en andere stickers. Maar ook voor andere voertuigen kunt u bij ons terecht. Zo helpen we u met een bestelbus bestickeren, bestelauto bestickeren, bestelwagen bestickeren, bakwagen beletteren of zelfs een vrachtwagen beletteren. Bij alle soorten voertuigen zorgt autoreclame voor een gigantische stijging van uw bereik, terwijl er slechts eenmalig kosten aan verbonden zijn. Een aantrekkelijke manier dus om een bedrijf, instelling of overheidsorgaan te promoten. We zetten de belangrijkste voordelen op een rij:

  1. Gigantische zichtbaarheid op de openbare weg
  2. Eenmalige kosten, investering voor jaren
  3. Ontwerp volledig naar wens van de klant

Wanneer een auto eenmaal van reclame voorzien is, kan deze gewoon door de wasstraat. Daarnaast is de bestickering niet schadelijk voor de lak en is het eenvoudig te verwijderen.

Auto bestickeren prijs

Autoreclame laten aanbrengen is een slimme investering. Wanneer uw voertuig bestickerd is, maakt u vervolgens jarenlang gratis reclame op straat. Maar wat is nou de prijs van autoreclame? Bestickeren kan natuurlijk op talloze manieren. Soms volstaat een simpel logo, maar in andere gevallen krijgt het uiterlijk van de wagen een volledige make-over.  Een auto wrappen is een manier om de oorspronkelijke laklaag volledig te laten verdwijnen. Zo kunt u bijvoorbeeld een voertuig een andere kleur geven, ook zonder commerciële doeleinden.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Dat zijn onder meer de complexiteit van het ontwerp, de afmetingen van het voertuig en het type bestickering dat we gebruiken. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, dan weet u snel wat we voor u kunnen betekenen en hoeveel dat gaat kosten.

Auto signing van ontwerp tot aanbrengen

Als het gaat om auto signing, zoals autoreclame ook wel genoemd wordt, kan Diezelsigning u compleet ontzorgen. Natuurlijk begint het allemaal met een stijlvol en opvallend ontwerp. Uiteraard geheel volgens de huisstijl van uw onderneming. Natuurlijk maken wij regelmatig mee dat bedrijven zelf een ontwerp aanleveren, dit is vanzelfsprekend ook geen probleem.

Het bestickeren en beletteren van een auto, bestelbus of vrachtwagen vereist veel specifieke kennis en vaardigheden. Gelukkig profiteert u van de jarenlange ervaring die onze specialisten hebben. De reclame op uw auto valt niet alleen op, maar heeft ook een lange levensduur. Daardoor krijgen ontelbaar veel weggebruikers de reclame te zien.

Kraakheldere autobelettering of autobestickering

De complexiteit verschilt bij autoreclame per opdracht die wij krijgen. Simpele autobelettering wordt afgewisseld met complexe klussen, waarbij complete voertuigen omgetoverd worden met fullcolour stickers. Hierbij zorgen we ervoor dat afbeeldingen glashelder zichtbaar zijn, uiteraard met een hoog detailniveau. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken is bijna alles mogelijk op het gebied van reclame op de auto.

Het aanbrengen van autoreclame doen wij doorgaans in onze werkplaats, gevestigd nabij Groningen Airport Eelde. Daarnaast kunnen wij, in overleg, langskomen om de reclame aan te brengen.

Offerte voor autoreclame van Diezelsigning

Reclame op de auto is een bijzonder effectieve manier om uw zichtbaarheid te vergroten. Wacht daarom niet langer en laat de autobelettering en bestickering uitvoeren door Diezelsigning. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft. Stuur een mail (info@diezelsigning.nl) of bel tijdens openingstijden naar 050 309 3034. Natuurlijk kunt u hier ook direct een offerte aanvragen voor autoreclame! Offerte aanvragen.

Offerte autoreclame

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Call Now Button