Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm

Bestelbus bestickeren

Een bestelbus bestickeren is heel slim, want het is een eenvoudige manier om doorlopend reclame te maken voor een bedrijf.

Wij beletteren uw bestelbus met hoge kwaliteit stickers, waardoor u er jaren plezier van beleeft. Een passend ontwerp maken we op basis van uw huisstijl; uiteraard nemen we daarbij al uw wensen mee. Kies voor eenvoudig bestickering of compleet wrappen, alles is mogelijk. Indien gewenst komen we bij u langs voor het aanbrengen van de stickers. Normaal gesproken doen we dit in onze werkplaats.

Bestelbus reclame is bijzonder effectief en eigenlijk onmisbaar. Vraag dus nu een offerte aan voor het bestickeren van uw bestelbus!

Bestelbus bestickeren
Bestelbus EBV bestickeren
E.B.C. Group
Bestelbus bestickeren Diezelsigning
De Bouwwerkhoeders
Bestickeren van bestelbussen
Nijestee

Bestelbus bestickeren met een hoogwaardig ontwerp

Een bestelbus bestickeren is altijd verstandig, want uw bestelbus reclame krijgt dagelijks de aandacht van talloze weggebruikers. Het is dus belangrijk om de bestickering serieus aan te pakken, zodat dit op termijn alleen maar positieve gevolgen heeft. Ook andere voertuigen kunnen we een make-over geven, want wij bieden een ruime keuze op het gebied van autoreclame. Kies bijvoorbeeld voor het beletteren van een vrachtwagen, een bestelwagen bestickeren of auto belettering.

Van een bestelbus wrappen tot eenvoudige stickers

Onze ervaren designers zetten zich graag in om een prachtig ontwerp te maken voor uw bestelbus. Dit betekent dat we uw bestelbus bestickeren volgens uw huisstijl. De basis is het plaatsen van een logo of bedrijfsnaam. Maar ook een zogenaamde ‘full-wrap’ is mogelijk. Hierbij wordt de bestelbus in feite volledig voorzien van bestickering, waarbij de oorspronkelijke laklaag niet meer zichtbaar is. Een bestelbus wrappen betekent dus dat uw voertuig een volledige make-over krijgt.

Neem contact op, we bespreken graag uw wensen als het gaat om een bestelbus betickeren. Op basis van uw budget maken we een passend ontwerp. Het is ook mogelijk om zelf een design aan te leveren. Vervolgens bestickeren wij de bestelbus op vakkundige wijze.

Vanaf prijzen bestelbus bestickeren

Scherpe tarieven bij Diezelsigning
v.a. € 450
  • Standaard bestickering vanaf €450 (Bijvoorbeeld logo's en contactgegevens)
  • Medium bestickering vanaf €625 (Bijvoorbeeld logo's, contactgegevens en extra decoratie)
  • Premium bestickering vanaf €825 (Uitgebreide bestickering van de bus)
  • Bestelbus wrappen vanaf €1475 (Volledige bestelbus bestickering)

Bestelbus bestickering voor scherpe prijzen​

U heeft de bestelbus waarschijnlijk hard nodig voor het uitvoeren van werkzaamheden. Een bestelbus bestickeren mag dus niet te lang duren. Gelukkig kunt u rekenen op onze professionele dienstverlening. Onze werkplaats ligt in het middelpunt van Noord-Nederland, vlakbij Groningen Airport Eelde. Daardoor zijn we hét adres voor bestelbus reclame voor Drenthe, Friesland en Groningen.

Wat betreft de kosten voor de bestickering kunt u het best een offerte aanvragen. De prijs hangt namelijk af van het design en de moeilijkheidsgraad. Wij hanteren in ieder geval scherpe prijzen en onderstaande prijslijst geeft alvast een indicatie. De werkzaamheden worden in principe uitgevoerd in onze werkplaats, maar in overleg kunnen we ook bij u langskomen.

Heeft u vragen over het bestickeren van uw bestelbus(sen)? Bel tijdens openingstijden: 050 309 3034. Een mail sturen naar info@diezelsigning.nl kan natuurlijk altijd.

Bestickering van ontwerp tot aanbrengen

Specifieke kennis en vaardigheden zijn noodzakelijk bij een bestelbus bestickeren. Wanneer het ontwerp af is, begint het aanbrengen van de stickers. Onze vakkundige medewerkers doen dit uiterst precies. De stickers zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Tegelijk is het mogelijk om de bestickering snel weer te verwijderen, mocht dit nodig zijn. En u kunt gewoon door de wasstraat nadat de auto van belettering is voorzien!

Bestelbus bestickeren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!​

Een bestelbus beletteren, het is eigenlijk zonde om het niet te doen. Omdat zo’n voertuig redelijk hoog is, valt het extra op. Het eenmalig bestickeren is een investering voor jaren. Uw bedrijf, instelling of organisatie gaat vanzelf meer opvallen. Het enige wat u moet doen, is zorgen dat het voertuig zijn kilometers maakt. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van reclame op uw bus? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor een bestelbus bestickeren.

Offerte autoreclame

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Call Now Button