Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm
Ontwerp, installatie en onderhoud van

LED letters

Het gebruik van LED letters is populair in de reclamewereld. LED reclame letters vallen op, zijn onderhoudsarm en verbruiken relatief weinig energie.

Diezelsigning levert reclameletters met LED verlichting volledig op maat. We maken graag een ontwerp op basis van uw huisstijl, maar u kunt natuurlijk ook zelf een design aanleveren.

Ook voor regulier onderhoud en reparaties van LED letters kunt u bij ons terecht. Vraag nu een offerte aan!

LED letters
Lichtreclame voor uw bedrijf

Offerte aanvragen

Vraag hieronder een prijsopgave op voor bijvoorbeeld, verlichte letters, lichtbakken, reclameborde, reclamezuilen en meer.

LED letters voor doeltreffende reclame

Dag en nacht opvallen kan met LED letters. Handig voor winkels, kantoren, overheidsinstellingen en andere locaties. Na zonsondergang blijven de letters goed zichtbaar dankzij de hoogwaardige verlichting.

Het is een logische keuze als het gaat om LED reclame, al kunt u natuurlijk ook kiezen voor een LED lichtbak. Ook neon reclame is natuurlijk optie, als is dit type verlichting tegenwoordig minder populair. Dit zijn de belangrijkste redenen om voor LED te kiezen:

  • Energiezuinig
  • Betrouwbaar en onderhoudsarm
  • Productie op maat mogelijk

Op maat gemaakte LED reclame letters

Letters met verlichting zelf maken is niet bepaald eenvoudig. Als echte specialist op het gebied van lichtreclame helpen we u graag. Veel bedrijven door het land heen zijn door ons al voorzien van stijlvolle en effectieve LED reclame letters.

Wij maken uw LED letters volledig op maat. Daardoor krijgt u een ontwerp dat aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf of instelling.

Onderhoud en reparatie van reclameletters

Het hoofdkantoor van Diezelsigning is gevestigd in Drenthe, nabij Groningen Airport Eelde. Wij hebben echter ook servicepunten elders in het land. Daardoor kunnen we overal in Nederland installaties van LED letters verzorgen.

Ook voor regulier onderhoud kunt u bij ons terecht. We stellen graag een onderhoudsplan met u op. Krijgt u onverhoopt last van een storing in LED verlichting letters? Dan zorgen wij voor een snelle reparatie. Gelukkig komen storingen weinig voor, omdat LED lampen een zeer lange levensduur hebben.

Vraag een offerte aan voor uw LED letters

Overweegt u ook om uw bedrijfspand beter zichtbaar te maken met LED reclameletters? Een verstandige keuze. Wij helpen u graag.

Om u een indicatie van de kosten te geven, is het verstandig om een offerte aan te vragen. Het gaat hier namelijk om puur maatwerk. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk een prijsopgave. Als u vragen heeft kunt u natuurlijk ook bellen of een bericht sturen. We denken graag met u mee als het gaat om LED letters!

Call Now Button