Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm
Wij leveren alle soorten

Lichtreclame voor uw onderneming

Lichtreclame is een doeltreffende manier om op te vallen. Diezelsigning is een specialist op dit gebied, en kan lichtgevende reclameborden in talloze vormen en varianten leveren. Denk aan LED lichtbakken, neonreclame en gevelreclame. Niet alleen nemen we de productie voor onze rekening, ook kunnen we het ontwerp voor u verzorgen. U kunt rekenen op professionele resultaten waarmee uw onderneming echt opvalt.

laag1
laag 2
Lichtreclame voor uw bedrijf

Offerte aanvragen

Vraag hieronder een prijsopgave op voor bijvoorbeeld, verlichte letters, lichtbakken, reclameborde, reclamezuilen en meer.

De voordelen van lichtreclame

In veel gevallen is lichtreclame letterlijk het uithangbord van de organisatie. Meestal gaat het om gevelreclame met LED-lichtbakken, die een plek krijgen aan de buitenzijde van een bedrijfspand, winkel of horecabedrijf. Lichtgevende reclame is het hele jaar door functioneel, dag en nacht. Zeker wanneer een reclamebord aan de openbare weg zichtbaar is. Dit neemt niet weg dat ook binnen genoeg mogelijk is met verlichte reclame, bijvoorbeeld in winkelcentra. Er zijn enkele grote voordelen die dit type reclame eigenlijk onmisbaar maken:

  1. Professionele uitstraling
  2. Valt dag en nacht op
  3. Eenvoudige manier om bekendheid te vergroten
  4. Eenmalige investering voor langdurige resultaten

Verschillende soorten lichtgevende reclame

Er zijn verschillende soorten lichtreclame waarmee u een bedrijf, instelling of organisatie zichtbaar kunt maken. Onze klanten denken al snel aan neon reclame. Neon verlichting is echter steeds meer naar de achtergrond gedrukt ten faveure van LED reclame. Daarom kiezen veel ondernemers tegenwoordig voor een LED lichtbak of lichtbalk aan de gevel. Diezelsigning kan alle types leveren, van neon reclame tot doosletters en van lichtbakken tot lichtreclame LED letters.

Reclame verlichting op maat gemaakt

Talloze ondernemingen in Nederland, onder andere in Assen, Groningen, FrieslandZwolle en Leeuwarden hebben inmiddels professionele lichtreclame van ons afgenomen. We helpen uw bedrijf ook graag met het maken van lichtgevende uitingen op maat. Wij kunnen uiteraard verlichte reclameletters, lichtbakken en lichtbalken volledig op basis van uw huisstijl produceren. De mogelijkheden zijn eindeloos, laat ons dus gerust weten wat u voor ogen heeft.

Indien gewenst verzorgen wij het complete ontwerp. Er zijn echter ook bedrijven die ontwerpen bij ons aanleveren, vanzelfsprekend is dit ook mogelijk. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen!

Service en onderhoud van reclameverlichting

Bij Diezelsigning kunt u rekenen op hoge kwaliteit voor langdurig gebruik. Desondanks kan een storing in lichtreclame natuurlijk optreden. Met regulier onderhoud beperken we het risico op defecten zoveel mogelijk. Daarnaast kunt u rekenen op onze vakkundige service, mocht een reclame-uiting onverhoopt een storing vertonen. Een defecte lamp ziet er tenslotte bepaald niet professioneel uit, snel repareren is dus van groot belang voor de uitstraling van uw bedrijf.

Vraag een offerte aan voor lichtreclame

Bent u overtuigd door de kracht van lichtgevende reclame aan de gevel? Zowel binnen als buiten is dit een effectieve manier om gezien te worden. Wij zorgen voor een professioneel resultaat met reclame die perfect past bij uw bedrijf. In de juiste vorm en met uw huisstijl. Neem direct contact met ons op. Bel, stuur een mail of vraag hier nu een offerte aan voor lichtreclame!

Call Now Button