Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm
Dé specialist in de regio

Doosletters

Uw bedrijfslogo of -naam in doosletters op uw gevel? Dat kan bij Diezelsigning! Met een prachtige reclame-uiting aan de buitenzijde van uw pand valt u niet alleen op, maar straat uw onderneming ook professionaliteit uit. Diezelsigning biedt doosletters die verlicht of onverlicht zijn. Daarbij zijn er enorm veel mogelijkheden in het type letters en het design waar u uit kunt kiezen.

In samenwerking met u maken onze designers een speciaal ontwerp, dat aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Vervolgens produceren en monteren wij de doosletters helemaal zelf. Ook na die tijd kunt u bij ons terecht, ons technische team is namelijk gespecialiseerd in reparaties en onderhoud door heel Nederland.

Maak een onvergetelijke indruk met prachtige doosletters op uw gevel van Diezelsigning! Vraag hier eenvoudig een offerte aan.

doosletters
Doosletters voor uw onderneming

Offerte aanvragen

Vraag hieronder een prijsopgave op voor bijvoorbeeld, (on)verlichte doosletters, lichtbakken, reclameborden, reclamezuilen en meer.

Wat zijn doosletters?

Doosletters zijn een vorm van gevelreclame en lichtreclame, waarmee u een professioneel en onvergetelijke indruk achterlaat bij uw klanten. Dit type gevelbelettering onderscheid zich doordat het bestaat uit individuele letters in de vorm van een ‘doos’. In deze letters kan verlichting in kan worden geïnstalleerd, zodat u ook in de nacht en donkere avonden zichtbaar bent.

Natuurlijk heeft u bij Diezelsigning ook de keuze voor onverlichte letters. Deze letters geven een chique uitstraling en zijn geschikt voor bijvoorbeeld de naam van uw onderneming op de gevel. Niet alleen kunt u deze letters aan de buitenzijde hangen, ook zijn dit type letters geschikt voor binnen.

Waarom in letters in de vorm van een doos investeren?

van een doos op te hangen aan de gevel, is het voor de omgeving duidelijk dat uw bedrijf daar gevestigd is. Doosletters zijn geschikt voor allerlei soorten ondernemingen, zoals kantoren en winkels.

Daarbij kunnen wij dit type reclame produceren in elke vorm die u maar wilt, zodat het echt aansluit bij de huisstijl van uw onderneming. Dit maakt de investering in doosletters een investering in de identiteit van het bedrijf.

Daarnaast profiteert u van langdurig resultaat wanneer u kiest voor de verlichte of onverlichte letters. Omdat wij gebruik maken van ledverlichting, is de reclame-uiting duurzaam en gaan ze lang mee.

De voordelen van doosletters op een rij:

  • Professionele uitstraling;
  • Investering in de identiteit van uw onderneming;
  • Langdurig resultaat.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Welk type doosletters zijn er mogelijk?

Doosletters zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor verlichte letters, maar ook onverlichte letters. Onverlichte letters produceren wij in verschillende kleuren en designs. Afhankelijk van uw smaak kiest u de dikte van de letters. Wij bieden namelijk ook speciale freesletters, die uit dun materiaal worden gefreesd. Deze variant is dunner dan doosletters.

Wilt u ook in het donker ook opvallen, dan zijn verlichte doosletters perfect! U kunt kiezen voor letters met directe verlichting, deze zijn volledig aan de voorkant verlicht. Daarnaast kunt u ook kiezen uit letters met indirecte verlichting. Deze letters schijnen vanaf de achterkant licht op de muur, wat terugkaatst. Dit zorgt voor een chique uitstraling met halo effect.

Het voordeel van verlichte doosletters, ten opzichte van bijvoorbeeld lichtbakken, is dat het allemaal afzonderlijke stukken zijn waardoor er veel meer details zichtbaar zijn.

Offerte aanvragen voor doosletters van Diezelsigning

Bent u overtuigd van de kracht van doosletters? Zorg voor een indrukwekkende gevel met op maat gemaakte letters in de vorm van een doos. Als u kiest voor Diezelsigning, nemen wij u alles uit handen. Wij maken een prachtig ontwerp en produceren en monteren deze. Zelfs wanneer u zelf al een ontwerp heeft, kunt u bij ons terecht. Zo ontvangt u altijd een volledig gepersonaliseerde reclame.

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen in onze producten, ook in onze service. Wij zijn beschikbaar door heel Nederland voor onderhoud en reparaties van uw reclame. U kunt hiervoor eenvoudig contact met ons opnemen en ons serviceteam komt naar u toe!

Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een offerte aan voor doosletters. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Call Now Button