Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm
Stijlvolle neon lichtreclames

Val op met neon reclame

Neon reclame is al tientallen jaren populair. Dat is niet vreemd, want neon verlichting is een ideaal type verlichting voor het maken van uitingen in allerlei soorten en maten. Neon lichtreclame oogt daarnaast sfeervol en het valt goed op. Wij ontwerpen uw neon reclame volledig op maat, zorgen voor de installatie en nemen ook het onderhoud voor onze rekening. Neem contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan!

laag1
laag 2
Lichtreclame voor uw bedrijf

Offerte aanvragen

Vraag hieronder een prijsopgave op voor bijvoorbeeld, verlichte letters, lichtbakken, reclameborde, reclamezuilen en meer.

De kracht van neon reclame

Neon reclame is niet bepaald een recente uitvinding. Het is namelijk al meer dan 120 jaar geleden dat neon verlichting werd uitgevonden, de eerste toepassing in reclame was er in 1893. Desondanks is neon verlichting nog altijd een logische keuze voor signing, al heeft de techniek wel sterke concurrentie van LED reclame gekregen.

Hoe werkt neon verlichting eigenlijk? Neonverlichting is in feite neon gas in een glazen vacuümbuis. Het is mogelijk om een uitzonderlijk groot aantal kleurcombinaties te maken met neon. Daarnaast is het mogelijk om de verlichting toe te passen in bijna alle denkbare vormen.

Neon lichtreclame op maat gemaakt

U heeft natuurlijk pas echt wat aan neon reclame wanneer het op maat gemaakt kan worden voor uw organisatie. Gelukkig kunnen wij dat. Onze ontwerpers maken graag een uitgekiend ontwerp voor uw neon lichtreclame. Vanzelfsprekend is uw huisstijl en/of logo hierbij het uitgangspunt.

Onze neon reclames zijn geschikt voor elke branche. Daarom hebben wij bijvoorbeeld klanten in de retail, horeca, het onderwijs en bij de overheid. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail direct, we denken graag met u mee!

Verschillende vormen van neon verlichting

Neon gebruiken voor signing is een slimme keuze. Er zijn veel mogelijkheden. De twee belangrijkste productgroepen binnen neon reclame zijn de welbekende letters en lichtbakken.

Neon lichtbak

Een neon lichtbak is een ruim begrip. In feite is elke denkbare vorm te maken met neon. Er is vooral veel vraag naar neon logo’s, waarbij het mogelijk is om de logo’s zeer detailrijk te ontwerpen. Ideaal wanneer u een echte eyecatcher zoekt dus!

Neon letters

Waar neon natuurlijk vooral voor gebruikt wordt, zijn de welbekende letters. Ze zijn stijlvol en opvallend. Denkt u aan neon letters aan de gevel, in uw pand of op een andere plek? Informeer direct naar de mogelijkheden.

Neon signing: ontwerp, vergunningen en plaatsing

Wat betreft neon reclame kunnen wij het complete proces voor onze rekening nemen. Dit begint bij een ontwerp dat volledig aan uw eisen voldoet. Vervolgens zorgen wij voor de productie en montage. Dat kan door heel Nederland. Ons hoofdkantoor nabij Groningen Airport Eelde heeft een perfecte ligging voor Groningen, Friesland en Drenthe. Maar we hebben ook servicepunten in het midden en zuiden van Nederland.

Er zijn op veel plekken natuurlijk wel eisen verbonden aan het ophangen of plaatsen van neon reclames. Geen zorgen, wij denken ook aan het aanvragen van vergunningen bij de gemeente, provincie, het rijk of eventuele andere instanties. Daarnaast rekenen we alles vakkundig door, zodat uw verlichting ook bij storm netjes blijft hangen.

Reparatie en onderhoud van uw neon signing

Neon reclame kan bij gebrekkig onderhoud sneller defecten vertonen. Gelukkig kunnen wij ook het onderhoud van uw neon lichtreclames verzorgen. En gaat er onverhoopt wat kapot? Dan is onze reparatiedienst snel ter plaatse. Dat is belangrijk, want een niet werkende of half functionerende reclame uiting komt niet erg professioneel over.

Interesse in neon verlichting ter promotie van uw onderneming? Neem dan nu contact op. We zijn benieuwd naar uw wensen en helpen graag met het ontwerpen, installeren en onderhouden van uw neon reclame!

Call Now Button