Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm

Belettering bakwagen

Belettering op de bakwagen helpt om de naamsbekendheid van uw onderneming te verhogen. Bij Diezelsigning kan dit op verschillende manier. Van een simpele bedrijfsnaam op het voertuig, tot complete bestickering van de bakwagen.

We maken graag een passend design voor u, dat past bij uw budget. U kunt de werkzaamheden het best in onze werkplaats laten uitvoeren, maar op aanvraag kunnen we ook langskomen.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, dan helpen wij met uw belettering en het bestickeren van de bakwagen. Bellen of mailen voor extra informatie is natuurlijk ook geen enkel probleem!

Bestickeren is een slimme investering

Beletteren bakwagen

Professioneel resultaat voor bakwagen belettering

Waarom kiezen bedrijven eigenlijk voor belettering op de bakwagen? Zo’n voertuig verschijnt vaak dagelijks op de openbare weg. Daarom is het eigenlijk zonde om het niet van reclame te voorzien. U beleeft jaren plezier aan een eenmalige investering, wanneer er voor kiest om de bakwagen te bestickeren. Daarbij kunt u zelf kiezen hoe ver u wilt gaan. Is een logo of bedrijfsnaam voldoende, of wilt u de hele bakwagen in de huisstijl van het bedrijf?

Is de bakwagen niet het type voertuig dat u heeft? Wij kunnen u ook helpen met het beletteren van een vrachtwagen, auto belettering en bestelbus bestickering. Eigenlijk kunnen we elk type voertuig wel een make-over geven. Onze medewerkers praten u graag vrijblijvend bij over de mogelijkheden. Bel naar 050 309 3034 of mail naar info@diezelsigning.nl.

Hoogwaardige service bij het bestickeren

Wanneer u besluit om belettering op de bakwagen te laten aanbrengen, wilt u vanzelfsprekend hoge kwaliteit. Wij kunnen dat voor u regelen. Onze designers maken op basis van uw budget en wensen een passend ontwerp. Daarbij is de huisstijl van uw bedrijf uiteraard het uitgangspunt. Liever zelf een design aanleveren? Dat kan ook. 

Vanaf prijzen bakwagen belettering

Scherpe tarieven bij Diezelsigning
v.a. € 500
  • Standaard betetteren vanaf €500 (Bijvoorbeeld logo's en contactgegevens)
  • Medium beletteren vanaf €650 (Bijvoorbeeld logo's, contactgegevens en extra bestickering)
  • Premium beletteren vanaf €850 (Uitgebreide bestickering van de bakwagen)
  • Bakwagen wrappen vanaf €1150 (Volledige bestickering)

Een bakwagen wrappen of alleen een logo

Natuurlijk is het mogelijk om een bakwagen slechts te bestickeren met bijvoorbeeld logo’s en contactgegevens. Maar ook een bakwagen wrappen behoort tot de mogelijkheden. Het voertuig ondergaat dan echt een metamorfose, want het gehele voertuig wordt bestickerd.

Het beletteren of bestickeren van de bakwagen doen wij zo snel mogelijk, zodat de auto snel weer de weg op kan. Onze werkplaats vindt u nabij Groningen Airport Eelde, een perfect bereikbare locatie vanuit heel Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u de wagen liever op uw locatie beletteren? Dat is in overleg mogelijk!

Vrijblijvende offerte voor belettering van uw bakwagen

Bakwagen belettering en bestickering is een ideale manier om uw bedrijf te laten zien in de buitenwereld. Bent u benieuwd naar de kosten? Wij kunnen uw voertuig voor scherpe prijzen bestickeren. Hoe de kosten precies uitvallen, hangt onder meer af van het type voertuig en het design. Het is dan ook verstandig om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen, zodat u weet wat wij kunnen betekenen op het gebied van belettering op de bakwagen!

Offerte autoreclame

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Call Now Button