Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm

Bestelauto Bestickeren

Een bestelauto bestickeren is een goed idee, wanneer u de zichtbaarheid van een bedrijf of instelling wil verhogen. Door het voertuig te beletteren, wordt het in feite een rijdend reclamebord. 

Enthousiast? Diezelsigning voorziet uw bestelauto snel en op professionele wijze van bestickering. Dit doen we normaal gesproken in onze werkplaats. In overleg kunnen we de stickers ook aanbrengen op uw locatie. 

Schroom niet om nu een vrijblijvende offerte aan te vragen, dan weet u wat uw bestelauto bestickeren gaat kosten!

bestelauto bestickeren
UMCG bestelwagen bestickeren
UMCG Ambulancezorg
Bestelwagen bestickeren Diezelsigning
De Bouwwerkhoeders
Bestelwagen bestickeren
Bouter

Bestelauto bestickeren of wrappen

Een bestelauto bestickeren is een verstandige investering, want de stickers vallen jarenlang op wanneer de auto op de openbare weg rijdt. Onze designers maken een passend ontwerp, dat aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. 

U kunt de bestelauto voorzien van een volledige bestickering. Dit noemt men ook wel een bestelauto wrappen. Maar eenvoudige belettering met de bedrijfsnaam is ook mogelijk. Wilt u graag zelf een ontwerp aanleveren? Dat kan eveneens. Daarnaast behandelen wij ook andere voertuigen. Kijk bijvoorbeeld naar auto belettering, beletteren van vrachtwagens en bestelbus bestickering.

Hoogwaardige dienstverlening bij het beletteren

Een bestelauto beletteren of volledige bestickeren mag voor u als ondernemer natuurlijk niet te lang duren. Gelukkig kunnen wij zo’n operatie snel uitvoeren. De werkplaats vindt u nabij Groningen Airport Eelde. Deze locatie is uitstekend bereikbaar vanuit Groningen, Friesland en uiteraard Drenthe. Na het aanbrengen van de stickers, kunt u snel weer de weg op met de bestelauto.

Vanaf prijzen bestelauto bestickeren

Scherpe tarieven bij Diezelsigning
v.a. € 350
  • Standaard bestickeren vanaf €350 (Denk aan logo's en contactgegevens)
  • Medium belettering vanaf €525 (Denk aan logo's, contactgegevens en extra bestickering)
  • Premium belettering vanaf €675 (Uitgebreide bestickering van het voertuig)
  • Bestelauto wrappen vanaf €1285 (Volledige bestickering)

Vraag een offerte aan voor een bestelauto bestickeren

Indien gewenst is de belettering eenvoudig te verwijderen. Daarnaast kunt u gewoon door de wasstraat met een bestickerde bestelauto. We gebruiken stickers van hoge kwaliteit, zodat u jaren profiteert van een eenmalige investering.

Wanneer u kiest voor belettering op de bestelauto, zijn er diverse mogelijkheden. Het kan heel eenvoudig, maar ook heel uitgebreid. U zult begrijpen dat de kosten ook afhankelijk zijn van de gebruikte methode, de afmetingen van de stickers en het type voertuig. Wilt u weten wat het aanbrengen van reclame op uw voertuig gaat kosten? Vraag dan nu een offerte aan voor een bestelauto bestickeren!

Offerte autoreclame

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Call Now Button