Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm

Bestickeren bestelwagen

Het bestickeren van een bestelwagen is een slimme manier om de naamsbekendheid van een bedrijf of instelling te vergroten. Met de belettering op uw bestelwagen kunt u niet alleen de bedrijfsnaam tonen, maar eventueel ook het voertuig voorzien van een complete make-over. Zo trekt de het voertuig veel aandacht in het verkeerd.

Diezelsigning is een echte specialist  wat betreft het bestickeren van uw bestelwagen. Breng het voertuig langs of laat ons de bestickering op uw locatie aanbrengen. Mail of bel gerust met vragen, of vraag nu een offerte aan!

Zorgt voor een professionele uitstraling

Bestelwagen bestickeren
Bestickeren bestelwagen Nijestee
Nijestee
Bestelwagen bestickeren EBC
E.B.C. Group
Bestelauto bestickering
UMCG Ambulancezorg

Doeltreffend design voor bestickering van bestelwagens

Hoe beter het ontwerp, hoe meer de bestickering op een bestelwagen opvalt in het verkeer. Zo’n voertuig passeert dagelijks tienduizenden personen op de openbare weg! Onze designers gaan graag voor u aan de slag, om het voertuig te voorzien van een doeltreffend ontwerp. De mogelijkheden zijn uitgebreid, wat betreft het bestickeren van de bestelwagen.

Het begint met een simpele bedrijfsnaam, maar complete bestickering op de bestelwagen is ook een optie. Natuurlijk kunt u bij ons ook zelf een ontwerp aanleveren. We kunnen u ook helpen met andere voertuigen. Denk aan auto belettering, beletteren van vrachtwagens, een bestelbus bestickeren of een bestelauto bestickeren.

Bestelwagen beletteren: snel geregeld

Onze werkplaats is gevestigd nabij Groningen Airport Eelde. Daarmee zijn we perfect bereikbaar vanuit Groningen, Friesland en Drenthe. We zorgen ervoor dat het bestickeren van de bestelwagen snel geregeld wordt. Ideaal, want zo kunt u snel weer de weg op met uw onmisbare wagen. Om het proces voor u te versnellen is het in overleg mogelijk om voertuigen op uw locatie te behandelen.

Vanaf prijzen bestelwagen bestickeren

Scherpe tarieven bij Diezelsigning
v.a. € 500
  • Standaard bestickeren vanaf €500 (Bijvoorbeeld contactgegevens en logo's)
  • Medium belettering vanaf €675 (Logo's, contactgegevens, decoratie)
  • Premium belettering vanaf €900(Uitgebreide bestelwagen bestickering)
  • Bestelwagen wrappen vanaf €1675 (Complete bestickering)

Een goedgevuld portfolio met bestelwagens

Door de jaren heen hebben we talloze bestelwagens voorzien van bestickering en belettering. Hierboven zie je enkele voorbeelden. Daarbij zal het je opvallen dat we niet alleen worden ingeschakeld voor het bestickeren van bestelwagens voor bedrijven.

Ook hulpdiensten en overheidsinstellingen weten ons te vinden. Schroom niet om contact op te nemen als uw bestelwagens toe zijn aan een nieuw uiterlijk. In welke branche u ook actief bent, we kunnen altijd een doeltreffend design maken!

Start nu met het bestickeren van uw bestelwagen

Wist u dat u na het beletteren gewoon de wasstraat kunt gebruiken met de auto? Daarnaast is de bestickering van uw bestelwagen eenvoudig te verwijderen, indien dit noodzakelijk is. Zijn daarmee nog niet al uw vragen beantwoord? Bel naar 050 309 3034 of stuur een mail: info@diezelsigning.nl.

We kunnen ons goed voorstellen dat u enthousiast bent over belettering op uw bestelwagen. Maar wat gaat dat nou kosten? Dat is lastig te zeggen, aangezien het afhankelijk is van diverse factoren. Denk aan de omvang van de bestickering en de moeilijkheidsgraad van het ontwerp. Vraag dus nu een offerte op bij Diezelsigning. Wij zijn uw specialist wanneer het gaat om het bestickeren van de bestelwagen.

Offerte autoreclame

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Call Now Button