Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm

Cappuvino

Zonder twijfel een markant gebouw met een dito uitstraling op een van de drukste punten in Groningen. De elegante uitstraling is te danken aan de zorg en aandacht voor het hele project, tot in detail.

Hier zijn verschillende signing disciplines toegepast voor zowel de buiten- en binnenzijde.

Lichtreclame buitenzijde:

  • Goud RVS dooslettertekst met een losse, blinde montage (geen constructieve elementen zichtbaar) boven de entree aan de Vismarktzijde en aan de kopgevel aan de Guldenstraat zijde. Beiden aangelicht door een in de bronskleur van de kozijnen geanodiseerde lichtkoof met warm witte Led.
  • Goud RVS vlak uitgelaserde losse letters op de buitenzijde van de ramen van de entreepui gelijmd en aan de binnenzijde afgewerkt met een zwart zelfklevend vinyl.

Signing binnenzijde:

  • Goud RVS dooslettertekstjes van het beeldmerk met een eveneens blinde montage decoreren diverse locaties in het gebouw.
  • Goud gematteerd vinyl is gebruikt voor het markeren van de toiletten en prive ruimtes op 3e verdieping
  • Een textiel wallcover met een sepia print van modehuis “Villes de paris” dat vroeger op de locatie huisveste is aangebracht op de wand in de hal in de entree beneden.
  • De ramen op de 3e verdieping zijn geheel geblindeerd om inkijk van buitenaf tegen te gaan.
    De donkere zwart/brons glasfolie geeft de bovenlaag van buitenaf een rustige uitstraling.

Aan de binnenzijde is de hele laag afgewerkt met een opaal vinyl. Op enkele gewenste plaatsen is voorzien in transparante openingen om het zicht naar buiten/binnen mogelijk te maken. Aan de buitenzijde op enkele plaatsen gedecoreerd met een beeldmerk in goud vinyl.

Call Now Button