Open Hours
Mon - Fri:
8.00 am - 8.00 pm
Saturday:
9.00am - 6.00 pm
Sunday:
9.00am - 6.00 pm

Auto wrappen Friesland

Wilt u uw auto wrappen in Friesland? Kom naar Diezelsigning! Wij zijn gespecialiseerd in car wrapping voor zowel commerciële doeleinden als particulieren. Ons bedrijf is gevestigd nabij Airport Eelde en snel te bereiken vanuit Friesland via de A7 en A28. Wrappen op locatie is in overleg mogelijk.

Carwrapping is een populaire manier voor bedrijven in Friesland om auto’s volledig in de huisstijl te laten rijden. Ook is het ideaal voor het promoten van tijdelijke acties.

Particulieren kiezen doorgaans voor een car wrap om de auto al dan niet tijdelijk een andere kleur te geven. Onze professionals maken de fraaiste designs en gebruiken de beste folie voor een verbluffend resultaat. Auto wrappen in Friesland? Vraag nu een offerte aan!

Professioneel design, topkwaliteit folie

Auto wrappen Friesland
Auto wrappen Friesland
Car wrap Friesland

Auto wrappen Friesland: vakwerk van professionals

Wilt u uw auto een andere uitstraling willen geven? Dan kunt u kiezen voor auto wrappen in Friesland. Diezelsigning is centraal gelegen in Noord-Nederland en is makkelijk te bereiken vanaf de A7. Indien gewenst kunnen wij ook voertuigen op locatie voorzien van folie. Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Diezelsigning werken wij met alleen de beste materialen, zodat wij een zo hoog mogelijke kwaliteit kunnen leveren. Wij werken daarom met hoogwaardige kwaliteit folie voor het wrappen van uw auto.

Bovendien werken bij ons echte vakmensen. Onze ervaren designers maken in samenwerking met u de mooiste ontwerpen, zodat de nieuwe look van uw auto compleet naar uw wens is. Daarnaast werken wij samen met de beste specialisten die de uitvoering van de carwrap perfect doen.

Nog even alle voordelen op een rij:

  • Hoogwaardig kwaliteit folie;
  • Creatieve designers zorgen voor een perfect design;
  • Uitvoering van de car wrap door ervaren professionals.

Carwrapping voor bedrijven en particulieren

Carwrapping is het bestickeren van de auto om deze een compleet nieuwe look te geven. Dit is een perfect voor commerciële doeleinden. Een auto wrappen in Friesland wordt daarom vaak gedaan voor het bedrukken van reclame op een auto. Bovendien is het folie van de carwrap op ieder gewenst moment weer te verwijderen. Dit is natuurlijk ideaal voor het promoten van tijdelijke acties.

Ook is het mogelijk om de auto volledig een andere kleur te geven. Hier wordt vaker voor gekozen door particulieren, omdat het een goed alternatief is voor overspuiten. Enerzijds vanwege de kosten, anderzijds omdat het resultaat ook weer eenvoudig terug te draaien is. Daarbij beschermt de folie de huidige laklaag tegen krassen en beschadigingen, waardoor deze veel langer mooi blijft.

Wat zijn de kosten van een car wrap in Friesland?

De kosten van een auto wrappen in Friesland hangen af van verschillende aspecten. Om deze reden kunnen we geen precieze prijsindicatie geven. Wel kunnen we met zekerheid zeggen dat wij altijd zeer scherpe tarieven bieden. Onze tarieven zijn concurrerend in heel Noord-Nederland. Ook vanuit Groningen en Drenthe krijgen we daarom veel aanvragen.

De prijs van een car wrap wordt onder andere beïnvloed door het gekozen design en zijn moeilijkheidsgraad. Daarnaast speelt ook het type auto een rol spelen in de uiteindelijke prijsbepaling. Wilt u de kosten weten? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!

Auto wrappen in Friesland: neem contact op

Wilt u een auto laten wrappen in Friesland, maar kunt u geen geschikt bedrijf vinden in de provincie? Bij Diezelsigning bent u verzekerd van een hoogwaardige eindresultaat.

Is er iets niet duidelijk of heeft u nog andere vragen over onze werkwijze? U kunt altijd contact opnemen met ons. Onze specialisten staan voor u klaar en kunnen u voorzien van deskundig advies. Wij zijn te bereiken op 050 309 3034 voor al uw vragen over een auto wrappen in Friesland.

Offerte autoreclame

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. 

Call Now Button